Sveriges största tvättcenter
100% Handtvätt
NYHET

Företagskunder

Gör som över 400 företag redan gjort och skaffa ett företagsavtal med oss på TideCar. Vi handtvättar och sköter bilarna till allt från enmansföretag till stora transportbolag.

Vår Syfte är att erbjuda flexibilitet och effekt till marknadens bästa pris.

Vi samarbetar också med alla leasingbolag samt försäkringsbolag.

Vi vet att som företagare är effektivitet viktig och hos oss slipper du onödiga väntetider. Vid hög bemanning kan vi ta emot en ny bil varannan minut!

Du kan kombinera abonnemanget med andra tvättprogram vid behov. (t.ex. stortvätt)

Tveka inte på att kontakta oss för offert på dina bilar. 


                                                  


Vi erbjuder månadsavtal, A’conto system, samlingsfaktura och tvättkuponger. Vi hjälper er gärna att skräddarsy individuella lösningar så att det blir smidigt för er. Som kund hos oss får du en inloggnings kod till vår hemsida där du som ansvarig kan se alla tvättar som utförts inom företaget, vilken bil det gäller, tid och datum och utförd typ av tvätt. Eftersom vi är övertygade om att ni kommer bli nöjda med våra tjänster, darför är alla våra avtal utan bindningstid. Du kan när som helst byta ut, lägga till eller ta bort bilar i avtalet.

Vi kan även hjälpa dig att montera eller avlägsna dekaler på företagsbilar.

Vid företagstjänst för större fordon, kontakta oss för offert.

Väljer du Tide Car kan du som företagare känna dig trygg med att ni har gjort ett bra miljöval. Vi har alltid miljön i fokus och uppfyller alla krav från miljöförvaltning och Naturvårdsverket.


Jag vill bli kontaktad

Företag*
E-Post*
Kontaktperson*
Tel/kontaktperson*
Kommentar*
Fält markerade med * är obligatoriska