Sveriges största tvättcenter
100% Handtvätt
NYHET

Om oss

TideCar är ett väl känt företag i Göteborg för kvalitativ och professionell handtvätt och rekond av vägtrafikerade fordon. Vi startade på Ringön, Göteborg, 2003 och tack vare ett bra utfört arbete och många nöjda kunder har vi växt stadigt och har idag en drygt 1100 kvm stor anläggning på Stigs Center. Det är vår enda anläggning men den är också Sveriges största och modernaste fordons vård anläggning.

Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativ handtvätt och rekond till ett överkomligt pris. Vi tar hand om din bil både in- och utvändigt. Vi välkomnar även dig som företagskund. Idag har vi över 400 företagskunder och samarbetar med samtliga leasing och försäkringsbolag i sverige.

När TideCar startade var vi först i Sverige med att fokusera på handtvätt som en biltvätt. Genom att anlägga en tvättgata, likt den i en automatisk biltvätt, dock med 100% handtvätt. Ett unikt Drive-Through koncept som ger våra kunder korta väntetider och snabb service med kvalité. fördelarna du får med handtvätt går inte att jämföra med något annat. Vid hög bemanning kan vi ta emot en bil varannan minut!

Vi tror på utveckling och är alltid i takt med marknadens modernaste teknik och bästa produkter för handtvätt och rekond. TideCar använder välkända medel för lackkonservering och vaxskydd, Det ger våra kunder möjlighet att ta del av främsta behandlingar när det gäller rekond av fordon. Vi utför även rekond och tvätt av din båt eller husvagn.

Vår personal är vår styrka och vi är noga med att satsa på utbildning för att hela tiden förbättra våra arbetsmetoder, Både för att skapa en bättre arbetsmiljö, men också för att erbjuda bästa service.

Sedan starten har miljön varit en viktig kärnvärdering hos TideCar och vi uppfyller alla krav från miljöförvaltningen, Vi utmanar ständigt oss själva för att hitta ännu skonsammare och mer hållbart sätt att arbeta för miljön.

Nöjda kunder och bästa tänkbara personliga service inom vår branschen är inget vi undanhåller.

Tveka inte att kontakta oss för bästa hjälp med med din bil.

Så behandlas dina personuppgifter:

Den 25 maj 2018 börjar EU:s dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation, GDPR) tillämpas och ersätter då personuppgiftslagen (PUL).

TideCar och dess anslutna bolag behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i GDPR och annan tillämplig lagstiftning.

TideCar och dess anslutna bolag har lagligt stöd för att behandla dina personuppgifter eftersom behandlingen är nödvändig för att utföra en uppgift av allmänt intresse eller som ett led i TideCars Koncern och sammarbetspartners syfte.

Om du har skyddade personuppgifter ska du inte använda denna blankett utan istället ta kontakt med oss på TideCar.tel: 031-523900

ÄNDAMÅL:

TideCar behandlar även din mejladress och/eller mobilnummer för marknadsföringsändamål och i syfte att inhämta dina synpunkter om våra tjänster. Marknadsföringen består bland annat av att du kan få en förfrågan att lämna ett omdöme kring våra tjänster.

 

TREDJE PARTER

Bolaget kan komma att överföra dina personuppgifter till bolag som tillhandahåller marknadsföringstjänster. Dessa mottagare har endast rätt att behandla dina personuppgifter för Bolagets räkning i samband med att de utför en tjänst för Bolaget, t.ex. att skicka en förfrågan om ett omdöme eller rekommendation. vi sparar endast biluppgifter för återbehandlings skäl och för åter kontroll av fordon.