Sveriges största tvättcenter
100% Handtvätt
NYHET

Lackbehandlingar som TideCar erbjuder i Göteborg

Lackskydd (Helrekond) 10-12 mån skydd

Hårdvax

All utvändig lack behandlas och får ett unikt blankt skydd som ger största möjliga motstånd mot yttre påverkan, även i de värsta av vinterväder. Den glansiga vattenavstötande ytan är lättare att hålla ren och förblir skinande blank. Skyddet varar i mellan 10-12 månader beroende på bilens färg.

Lackkonservering/ Lackförsegling/ Lackskydd

Visste du att alla nya bilar som kommer ut från fabriken är försedda med ett tunt lager nybilsvax. Det tunna lagret försvinner ganska snabbt och sedan börjar smuts, salt och fukt bryta ner lacken. Processen kallas för oxidation.


Hur kan du skydda din nya bils lack?

Genom att lackkonservera din bil skyddas och bevaras lackens nyans, livslängden ökar och du får ett bättre andrahandsvärde.

Det allra bästa är att göra lackkonservering när bilen är ny.TIDE DELUXE,  ( lackkonservering )

Med lackkonservering/lackförsegling blir alla ytor behandlade med ett unikt skydd som förbättrar glansen och ger maximalt skydd mot vägsmuts och hårt vinterväder. Lackkonservering ”SuperRekond” är en 5-stegs-behandling som ger ett mycket långvarigt och starkt skydd på lacken. Detta skydd gör det svårare för uppkomst av rost, i förebyggande syfte hindrar lackkonserveringen att smuts och UV-strålningar att matta eller oxidera lacken. Lackkonservering rekommenderas som tidigare nämnts för nya eller nyare bilar och håller i 18-månader. Om du har en bil som är äldre än ett år eller mycket repor pga tvätt i maskintvättar så måste den Rubbas*** för att grunden till lackkonserveringen ska vara rätt och riktig.


Textilskydd

Klädsel av både tyg och skinn, samt mattor blir behandlade med ett vattentät skikt. Detta hindrar nedsmutsning och att vätskor tränger in. Har du otur och spiller vätska blir den liggande som droppar på ytan. Smuts och klibbiga fläckar kan även de med lätthet tas bort efter behandlingen.


Glasbehandling

All transport-beläggning/smuts som är på bilen tas omsorgsfullt bort från fönsterrutorna på din bil. Utvändiga sido- och framrutor behandlas sedan med ett hållbart optiskt klart, ej kladdigt, belägg som är lätt att hålla rent. Under körning rinner regndroppar av och du får långt bättre sikt och kör därmed säkrare i regn.


Försäkring

Det medföljer en försäkring som gäller upp till 18 månader. Råkar du ut för en lackskada under denna tid behandlar vi även den nylackade ytan. Vi lämnar dessutom 5-års garanti där vi garanterar lackens glans.

*Efter 18 månader får du en påminnelse om att förnya behandlingen så att du kan köra ytterligare 18 månader med ett mycket gott skydd och en blank bil.

*** Rubbning tillkommer på bilar som är mer än ett år gamla eller har fått microrepor eller ytliga repor p.g.a. mycket maskintvätt med borstar,grus och lös väglag.

Rubbingen måste utföras för bästa grundyta inför konserveringen. (ca.pris:1500 kr.)

Kontakta oss
Har du frågor eller funderingar? Ring oss på telefon 031 - 52 39 00 för mer information om våra lackbehandlingar till konkurrenskraftiga priser!