'
Sveriges största tvättcenter
100% Handtvätt
NYHET

13


Textilen våttvättas med ett effektivt rengöringsmedel. Detta borstas in för hand i tyget med hjälp av mjuka borstar och en våtdammsugare som både suger och tvättar på djupet. Vi har ett flertal olika rengöringsprodukter för textiltvätt som kan användas var för sig eller i kombination, beroende på vilken typ av smuts det är frågan om. Efter tvätten används kraftiga avfuktare och torkfläktar för att torka stolarna.


TideCar erbjuder rekonditionering för både privatpersoner och företag. Vi vårdar även husvagnar, båtar, lastbilar och bussar.

Vi har en modern ljushall på anläggningen enbart för rekond av fordon. Anläggningen ligger separat från tvättanläggningen. Rekondhallen är utrustad med speciell belysning för att vi lättare ska kunna se lackens skick och därefter kunna bedöma vilken typ av behandling som ska tillämpas. Här får du hjälp av vår personal som förklarar dem olika behandlingarna.

TideCar har valt att vara oberoende från att representera något varumätkr på marknaden och endast ge fördel av produkterna till dig som kund. Med andra ord så använder vi dem ledande produkterna i branschen men representerar inte någon p.g.a. extra kostnader för dig som kund.

Vi kan få bort små repor till större lackskador och missfärgningar.

Är du osäker på vilken behandling som är bäst för din bil är du alltid lika välkommen att komma till oss för en kostnadsfri rådgivning.