Sveriges största tvättcenter
100% Handtvätt
NYHET

14


Här smörjer vi in skinnklädseln. En skinnbehandling som rengör på djupet och återger klädselns ursprungliga smidighet. Klädseln tvättas med ett milt rengöringsmedel som rengör ytan och mjukgör lädret utan att skada yta och sömmar. När skinnet är torrt skyddas skinnklädseln med vår skinnkonservator som återställer skinnets naturliga egenskaper. En skinnklädsel behöver regelbunden vård, annars blir porerna tilltäppta, klädseln åldras snabbt och känns torr och hård.


TideCar erbjuder rekonditionering för både privatpersoner och företag. Vi vårdar även husvagnar, båtar, lastbilar och bussar.

Vi har en modern ljushall på anläggningen enbart för rekond av fordon. Anläggningen ligger separat från tvättanläggningen. Rekondhallen är utrustad med speciell belysning för att vi lättare ska kunna se lackens skick och därefter kunna bedöma vilken typ av behandling som ska tillämpas. Här får du hjälp av vår personal som förklarar dem olika behandlingarna.

TideCar har valt att vara oberoende från att representera något varumätkr på marknaden och endast ge fördel av produkterna till dig som kund. Med andra ord så använder vi dem ledande produkterna i branschen men representerar inte någon p.g.a. extra kostnader för dig som kund.

Vi kan få bort små repor till större lackskador och missfärgningar.

Är du osäker på vilken behandling som är bäst för din bil är du alltid lika välkommen att komma till oss för en kostnadsfri rådgivning.