'
Sveriges största tvättcenter
100% Handtvätt
NYHET

8


Nu är det dags för vår glasbehandling. Vi tar omsorgsfullt bort all transportbeläggning som är på bilens fönsterrutor. Behandlingen kommer effektivt att förbättra sikten i regn och snö samt reducera reflexer i bilrutorna. Regndropparna glider av rutan vid körning i högre hastigheter. Glasbehandlingen ökar avsevärt körsäkerheten.


TideCar erbjuder rekonditionering för både privatpersoner och företag. Vi vårdar även husvagnar, båtar, lastbilar och bussar.

Vi har en modern ljushall på anläggningen enbart för rekond av fordon. Anläggningen ligger separat från tvättanläggningen. Rekondhallen är utrustad med speciell belysning för att vi lättare ska kunna se lackens skick och därefter kunna bedöma vilken typ av behandling som ska tillämpas. Här får du hjälp av vår personal som förklarar dem olika behandlingarna.

TideCar har valt att vara oberoende från att representera något varumätkr på marknaden och endast ge fördel av produkterna till dig som kund. Med andra ord så använder vi dem ledande produkterna i branschen men representerar inte någon p.g.a. extra kostnader för dig som kund.

Vi kan få bort små repor till större lackskador och missfärgningar.

Är du osäker på vilken behandling som är bäst för din bil är du alltid lika välkommen att komma till oss för en kostnadsfri rådgivning.