Sveriges största tvättcenter
100% Handtvätt
NYHET

5


Här kollar vår kunniga personal på vilket skick bilen är i för att utifrån det välja grad på poleringen, från grövre rubbing till finare polish. Vår rekondhall är utrustad med speciellt uppsatta lysrör för att vi lättare ska kunna se lackens skick. Behandlingen tar bort oxider och de allra flesta ytliga repor och du får tillbaka glansen på din bil.


TideCar erbjuder rekonditionering för både privatpersoner och företag. Vi vårdar även husvagnar, båtar, lastbilar och bussar.

Vi har en modern ljushall på anläggningen enbart för rekond av fordon. Anläggningen ligger separat från tvättanläggningen. Rekondhallen är utrustad med speciell belysning för att vi lättare ska kunna se lackens skick och därefter kunna bedöma vilken typ av behandling som ska tillämpas. Här får du hjälp av vår personal som förklarar dem olika behandlingarna.

TideCar har valt att vara oberoende från att representera något varumätkr på marknaden och endast ge fördel av produkterna till dig som kund. Med andra ord så använder vi dem ledande produkterna i branschen men representerar inte någon p.g.a. extra kostnader för dig som kund.

Vi kan få bort små repor till större lackskador och missfärgningar.

Är du osäker på vilken behandling som är bäst för din bil är du alltid lika välkommen att komma till oss för en kostnadsfri rådgivning.